Jag fick frågan från Leila om jag ville följa med henne till TV4 Nyhetsmorgon, gissa om jag ville! : ) Leila är med som träningsprofil varannan måndag i Nyhetsmorgon där hon tipsar om träningsövningar som alla kan göra hemma. Man behöver bara sin kropp, en stol, kudde, gummiband, en handduk eller en papperstallrik, ja typ så enkelt. Leila är expert på att komma på smarta övningar, du har säkert sett henne någon morgon. Dagen till ära var Leila iklädd träningskläder från inreda.com.

 

Leila bor 5 minuter från mig så hon hämtade upp mig med taxi.

 

När vi kom till TV4 så hoppade Leila direkt in i sminket.

 

I stolen bredvid satt Emilia de Poret som pratade om bröllopsfestkläder strax innan Leila

 

 

Hängde i greenroom tills det var dags.

 

 

Blir mickad i behån …

 

… och måste testa att det funkar att göra övningar : )

 

Inne i studion hälsade vi på Soraya och Peter och de andra i studion innan de började preppa för Leila.

Fina vackra Soraya och jag. Hon frågade om jag vi skulle ta en selfie. Så himla mysig tjej! Precis så där härlig och underbar som hon lyser genom rutan.

 

Vädret strax innan Leila. Jag stog så still jag bara kunde för att inte råka komma ivägen för en kamera…

 

Så himla mysig stämning och alla var så glada och trevliga!

 

Leila i träningskläder från inreda.com, Odd Mollys Upbeat leggings och tank top i mönstret Almost black. Det är antracitgrått med ljusrosa och vitt mönster. Superfint!

 

 

Leila körde ett “stolspass” idag. Älskar att Peter Jihde går all-in och kör allt vad brallorna håller. Inte det lättaste att göra rörlighetsövningar i kostymbyxor.

 

Soraya, Leila och Peter

 

Jag fick hänga med på ett hörn

 

Over and out.  Leilas kläder hittar du här Upbeat från Odd Molly.

 

Vi säljer ju Leilas träningsboll Pärlan sen tidigare, en snygg träningsboll vi lanserade för ett halvår sen och som har blivit tokpopulär. Nästa leverans väntas hem mitten juni, och går att förhandsbeställa redan nu.

 

Tack finaste Leila för att jag fick följa med till nyhetsmorgon! Det var såå himla roligt!

 

 

Dela gärna: