Lördag morgon och jag var uppe med tuppen supertidigt för att hinna fixa hela frukostproceduren med ginsengte, kaffe, hårdkokta ägg, dricka SuperGreens och hinna jobba någon timme eller två, kasta i mig en proteindrink, innan det var dags för Body Fit Boot Camp-träningen på Gärdet kl 10. Haha och ja inte minst spendera en halvtimme med att leta var jag lagt träningskläderna efter tvätt!!?? 🙂

Idag var det ett riktigt jobbigt pass. Inte en enda träning är den andra lik så man vet aldrig i förväg vad som väntas. Nu när vi är på Gärdet i Stockholm under sommaren så är vi många fler än i gruppen på Lidingö så det har varit mycket löpintervaller sista månaderna, jämfört mot tidigare då vi kört mycket stationer, förutom träning med varandras motstånd som vi alltid kör. Kul men såå jobbigt med mycket löp! Men vad det ger bra resultat.

Idag körde vi stationsövningar i 60 sekunder, vila 20 sek och ett 20-tal övningar, när vi är så många så blir det många stationer…! 🙂 Ruskigt jobbigt! Efter det körde vi löpintervall-tabata maxlöp 20 sek, gå 10 sek, maxlöp etc i 4 minuter. Så skönt när träningen var över, vi är duktiga på att ta ut oss och alltid ge det där lilla extra allihopa, alla peppar varandra.

En härlig bild från onsdagsträningen! Några av mina träningskompisar från Lidingögruppen var tillbaka från semestrar. Kul att se dom igen! 🙂 Tor, Lina, Anette och jag.

Efter träningen åkte jag hem och bytte om för att sen åka till jobbet. Hade först besök av en familj som åkt ända från Borås för att handla 🙂 Och sen kom Camilla Engström och köpte fler Ice.bags i olika färger, som hon förövrigt gav högsta betyg när hon testade tidigare i veckan.

Ice.bag

Camillas bild från Öland med en orange Ice.bag när hon satt på bryggan och drack kall rosé

Ice.bag

Svart Ice.bag och Blue Lagoon. Fyll Ice.bag med is och flaskan går från rumstempererad till rätt kyla på 15 minuter. Sen håller sig drickan kall ända tills det finns innehåll kvar i flaskan.

Fotade de nya vykorten från Inredningscitat – Sjuanstolarna och Originaldetaljer. Inredningscitat är humoristiska vykort och posters med klassiska inredningsklyschor i inredningsreportage och hemmahos. Det finns 6 olika citat.

Fotade tillsammans med clipboard från House Doctor och washitejp med mustasch.

Efter att ha jobbat en  5-6 timmar med att lägga upp massor med nya produkter samt fylla på med nya bilder till gamla produkter så var det äntligen dags att få iväg ett nyhetsbrev. Bland annat på de här nya köksillustrationerna från I Love Design.

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Finns som Artichoke, Lettuce, It´s a fruit – tomato, When Life gives you lemons, Asparagus och Life is just a bowl of Cherries. Köksillustrationerna finns som poster och canvas i A3. Och ja det blir 6 st motiv, jag ser att jag har räknat fel på bilden 😉

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Det har kommit lite nya tryck på både personliga tryck och på readymade tryck. En favorit är Our House, tror jag ska beställa en till min vägg hemma. Alla dessa tavlor får du själv bestämma färg på så du kan verkligen färgmatcha till ditt hem. Både en rolig present och en härlig gåva till sig själv. Här hittar du i love designs alla tavlor, det finns mängder med härliga texter.

Garda of Sweden

Garda of Sweden

Garda of Sweden

Sen har vi ju dom här snygga regnkapporna från Garda of Sweden. Det märks att det varit regn den här veckan lite överallt, plus att tidningarna Härliga Hund och Expressen GT Söndag har visat dom och hänvisat till oss den här veckan. Många regnkappor är nu på väg ut till glada kunder! 🙂

Åhh förresten, en rolig leverans i fredags var detta! Massa guldiga festdekorationer till en inspelning. Till självaste Solsidan som ska ha fest i Mickans trädgård 🙂 Ett lass med guldiga papperslanternor

 

Ja och för att inte tala om detta set med trädgårdsslang i guld som kommer hänga på Mickans garage. Så mycket Mickan i Solsidan eller hur! På väg i en leverans till inspelningen. Garden Glory trädgårdsslang, horn som väggfäste och munstycke till trädgårdsslangen. Allt i färgen som heter Gold Digger från Garden Glory. Jag ser fram emot de nya avsnitten av Solsidan! 😀

Var kvar på jobbet till kl 20 och sen var det äntligen lördagskväll 🙂 och jag tog mig äntligen tid och tömde ett rum vi har som sitter ihop med vardagsrummet, det har varit ett sånt där rum som det aldrig blir något bra i för hela vardagsrummet är byggt så konstigt. Men nu gör vi äntligen något av det. Vi gör 2 arbetsplatser av det. Ja jag vet kanske inte i ett vardagsrum men så här är det i vår familj.

Med två egna företagare där båda jobbar med webb så är det jobb dygnet runt eller varje vaken tid. Jag har redan ett skrivbord i vardagsrummet, så nu gör vi det bara lite bättre för att kunna jobba mycket bättre och smidigare hemifrån. Och faktum är att vi för några år sen hade arbetsplatser just här men det blev aldrig bra, men nu har jag kommit på knepet  efter många års funderande 🙂 Ni får se bilder sen när det blir klart.

Fick ett mail från en av mina härliga leverantörer att vi hade Poster med Inredningscitatet “Sjuanstolarna hittade vi på loppis för en tjuga styck” i tidningen Aftonbladet Härligt Hemma och på sidan Trendkoll minsann! KUL!!! 🙂

 

För en vecka sen laddade jag hem appen SHAPE UP där man fyller i vad man äter varje dag, jätteintressant tycker jag att veta vad det är man egentligen stoppar i sig fördelat på proteiner, kolhydrater och fett. Den baserar sig egentligen på kaloriintag men jag är mer intresserad av det andra och så tycker jag det är ett STORT PLUS att man kan koppla ihop det med sina Runkeeper-träningar. Så även träningen syns i Shape Up-appen.

Nu är det lite kul att även min sambo Robert har blivit helt hooked på bägge apparna så jag har numera den stora äran att få sällskap. Nu är det tredje kvällen som Robert är med på en 5-6 km runda och vi i den här familjen har lite skadade tider, så vi tar våra powerwalks vid 23-24 tiden och en timme framåt för att sen jobba lite till innan vi går o lägger oss. Och DÅ mitt i mörkanatten är det sannerligen härligt med sällskap! Och en lång stund att verkligen hinna prata 🙂

 

 

Dela gärna: