Jag älskar mitt jobb och mina arbetsdagar och tycker att det är så fantastiskt kul allting med inreda.com!  Men jag jobbar gärna varje vaken stund och jag måste hitta balans och inte bara jobba, jobba, jobba. För 2 år sen så bestämde jag mig: jag måste börja träna, för att komma ifrån jobbet några timmar och tänka på annat. Fokusera på något helt annat och stänga bort tankar på jobb. Till saken hörde såklart också att jag hade gått upp en hel del i vikt som smög sig på mig de sista 10 åren, åren efter småbarnsåren när kroppen beter sig helt annorlunda mot tidigare i livet. Ett annat mål var såklart också att bli starkare i kroppen (rygg, mage och hållning) för att orka packa och jobba så mycket. Och att åldras med värdighet. Min morfar 95 år (som gick bort för ett år sen) var supervig och alert trots sin ålder och en stor inspiration i mitt liv vad gäller mycket. Även hur man ger sig chansen att hålla sig ung. Innan det är försent och krämporna kommer.

bfbcIMG_7524

Ännu ett döööööjobbigt pass men superroligt pass! Så himla kul träningsteam. Jag, Tina och Elen peppar och pushar varandra ivrigt påhejade av vår PT Lee Skinner.

Så för att summera det hela så älskar jag mina dagar på inreda.com och har valt att börja träna för att må bättre med mig själv både fysiskt och mentalt.

Och träningen är så himla rolig och ger mig sån energi för vi har så himla roligt ihop! Det trodde jag aldrig när jag började för 2 år sen. Jag är ju gammal handbollsspelare och har alltid älskat lagkänslan, så detta med att träna ihop i en grupp med en PT – det är som klippt och skuret för mig! Vi pushar, hejjar, high fivear och uppmuntrar varann hela tiden så man orkar lite mer.

Så jag känner mig verkligen lyckligt lottad som omger mig med så mycket som ger mig så mycket bra energi! Något som var ett måste har blivit något jag älskar!

Och det har gett resultat! Jag har gått ner 15 kilo men det är alltid svårt att tänka sig kilon men 10 cm på varje lår är borta. Jag orkar så mycket mer, är så mycket piggare och har massor med energi.

Bor du i Stockholm och är intresserad av att börja träna du med, in och kika på www.leeskinnerpt.com eller liknande sidor. Lee har ju grupper hela veckan både dag och kvällstid. Och man blir ett team och lär känna varann väldigt bra!

10152796_10152137865729016_565846401_n

Vårt härliga gäng: PT Lee Skinner, Tina Hedström, Elen Maru, jag och Stefan som gästtränade med oss.

IMG_7247

Åhh måste ju visa supersöta Emma som var förbi inreda.com förra veckan. Hon är som en enda söt solstråle och är ett sånt barn som alltid alltid är glad! Bedårande söt jacka med kaninöron 🙂

2IMG_7530

Åhh nu är boken här: Holy Sweets fantastiska bok!

99IMG_7509

Hemma har vi äntligen ramat in de posters som Filippa önskade sig och fick i julklapp! De ska så småningom upp i hennes nya rum som ska målas i färgen Doloriet från Kalklitir. Så länge får de stå lutade mot min fina Lute Primo vägg i arbetsrummet hemma. Posters kommer från I Love Design och finns i A2 och A3 men även Canvas A2 och A3.

Dela gärna: