Träningsbollen Pärlan 295 kr!

träningsboll Pärlan Life by leila

träningsboll Pärlan Life by leila

träningsboll Pärlan Life by leila

träningsboll Pärlan Life by leila

Den vackra träningsbollen Pärlan – nu 295 kr!

Passa på – en fantastisk julklapp!!

En snygg inredningsdetalj och som den vackra pärlan i hemmet, är denna träningsboll i pärlemorskimmer som gör ditt hem mer levande och du kan lätt vara aktiv utan att byta om. Mer rörelse, mer vardagsträning – det är lätt när en boll ligger framme. Så snygg så den här vill man inte gömma undan.

Den vackra pilates- & träningsbollen är som ett smycke för rummet, en extra stol, leksak för barnen och ett träningsredskap. Använd bollen som en stol och du tränar balansen.

Den perfekta julklappen till barnfamiljen, träningskompisen, hälsoparet samt inredningsintresserade.

Framtagen av Leila Söderholm, Life by Leila, Träningsinspiratören som är aktuell med vardagsträning i TV4 Nyhetsmorgon, boken Vardagsträna och föreläsare. Leilas motto är: “All träning som blir av är bra träning!”

Ett unikt bollträningsprogram medföljer så du får ännu större glädje av din boll. Leila har satt ihop sina bästa bollövningar i ett Core to go-pass.

Bollen har piggar som ger massageeffekt och med en vacker yta i vit skimrande pärlemor. Ett unikt bollträningsprogram medföljer så du får ännu större glädje av din boll. Leila har satt ihop sina bästa bollövningar i ett Core to go-pass.

Nu 295 kr (ord pris 379 kr) finns för omgående leverans! Kommer platt, pumpas upp till ca 55 cm i diameter.

Klicka här för att komma till träningsbollen!