Det har varit ett fantastiskt galet tryck och väldigt många order idag på träningsbollarna, så otroligt roligt att ni är så många som gillar dom! Det är ett bra pris, 379 kr. Och så är den ju så galet snygg, den riktigt glimrar så där vackert som pärlemor gör. Den ser ut som en pärla från ett ostron, förutom piggarna då, den ser verkligen ut som ett smycke.

 

Pärlan!

 

Min fina vän My Martens kom förbi idag för att låna med sig en av träningspärlorna till en plåtning hon skulle göra senare på eftermiddagen.

 

 

Varför sitta stilla på en stol när man kan balansera på en träningsboll och prata, fnissa ihjäl sig & träna på sin balans o koordination på världens snyggaste träningsboll

 

 

 

Ha ha ha eller så kan man djupdyka ner av misstag. En sak är säker, man har så himla kul med bollen och det är underbart att ha den framme hela tiden. Jag går förbi några gånger om dagen och gör lite olika övningar: situps ovanpå bollen, höftlyft och vad som faller andan på just då. Ibland sitter jag på bollen och balanserar när jag pratar i telefon, bra för bålen och inte minst balansen såklart.

 

 

Hej svejs mitt yrväder. My skyndade iväg vidare och tog en boll med sig till fotograferingen för en tidning.

 

Träningsbollen Pärlan från Life by Leila finns på lager för omgående leverans. Beställer du före kl 13 så går den iväg från oss samma dag och du har den hos dig dagen efter. Den kommer platt och utan luft, pumpa den full med luft till 55 cm i diameter. Efter några dagar har materialet expanderat och du behöver fylla på lite extra luft.

 

Här hittar du Pärlan!

 

My Martens blogg, följ henne gärna, hon är en helt fantastisk tjej och entreprenör med en styrka och driv som få.

 

 

Dela gärna: