Igår var det dags för mätning och upp till bevis om jag uppnått några resultat sen jag började på Body Fit Boot Camp. Jag var såå nervös timmen innan, så rädd att bli besviken att det inte hänt något 🙂 Orkar inte med det…

Ja hur gick det nu då på mätningen??? Det gick faktiskt skitbra!! ♥  På 2 månader så har jag gått ner 8 kg i vikt, minskat 10 cm på magen, 10 cm i midjan och 5 cm på varje lår. Min metabolic age har minskat från 51 år till 40 år och Body Fat har minskat från 35,5 till 31,8.

Och jag är så glad över all fantastisk energi jag helt plötsligt har i min kropp, av att äta rätt mat och röra på mig och att jag känner mig såå mycket starkare och piggare! Tack Lee Skinner, you are an amazing PT!!! Och puss på er alla på Body Fit Boot Campet som gör det så roligt att träna med er! ♥ Ses på lördag igen!

 

För några månader sen när jag började min första träning typ dog jag. Såå jobbigt! och jag kunde inte röra mig på flera dagar efter, gosh vilken träningsvärk. Träningen efter dog jag lite mindre, och det blev med tiden såklart bättre och lättare att orka med.  Någonstans inne i mitt huvud så kände jag mig vältränad och trodde det skulle vara lättare men asch vad jag bedrog mig. Hjärnan slog på vinnarskalleinstinkten men orken hängde inte med. De där 10 åren sen jag slutade spela handboll de var läääänge sen.

Sen jag startade inreda.com för 13 år sen så har jag i stort sett bara jobbat och jobbat varje vaken timme. Har knappt inte tränat någonting efter att jag slutade med handbollen, så det var ett stort steg att komma igång med träning och tänka om. Har försökt på andra ställen men det var inte min grej, jag har så lätt att välja bort pass om jag inte hinner, känner för det eller vill.

Body Fit Boot Camp med Lee Skinner är det roligaste jag har tränat någonsin. Och det är 3 ggr per vecka bestämda tider. Passar mig perfekt, inget velande och väljande. Just do it.

Det är sååå otroligt roligt! Tuff träning, ingen gång är den andra lik och vi är 10-20 personer per pass som kämpar hårt. Men vi skrattar, peppar varann och har kul samtidigt som det är apjobbigt så man tar ut sig så mycket mer och orkar mer än man trodde var möjligt. Det i kombo med måltidsplanen från Lee har förändrat mycket. Bort med mat som inte är bra och in med vettig mat som ger energi och ser till att jag mår bra. God mat dessutom. Lee peppar också hela tiden via mail, sms och facebook. Totalt har jag bara tränat 19 boot camp pass men med rätt inställning och rätt mat däremellan så går det och jag är på rätt väg.

Jag mår så bra nu och det är en underbar känsla! Och ett litet Tjohoo på det kommer här! 🙂

 

Har några bilder på vårt härliga gäng. Tagna i början av juni två träningar efter varann, så ska jag ha lyckats få med så många som möjligt 🙂

 

 

Maten. Det är olika rätter varje dag men jag har inte ätit en enda brödbit, pasta, ris eller potatis på 2 månader. Saknar det inte alls.  🙂 Jag kan tänka mig att mycket av midjemåttet satt i brödet förut.

Mycket grönt med kyckling, fisk, ägg, fläskfile, tonfisk, räkor mm. Färskpotatis åt jag på midsommar, åhh så gott det var! men det räckte så, har inte saknat det före och inte nu heller. Lees måltidsplan passsar mig som handen i handsken.

 

 

Här är gårdagens middag. Marinerade kycklingfileer (marinad av olivolja, grillkrydda, vitpeppar och djupfryst hackad basilika), babyspenat, körsbärstomater, salladsmix (från påse), några få svarta oliver, avocado och en slicad saftig mango istället för dressing. Yummie!

I sommar blir det egenträning för min del men i augusti börjar vi igen. Och är du sugen att sätta igång i augusti och bor nära Lidingö så häng på!!! Jag lovar, du kommer älska det!! Vi är utomhus på Grönsta Gärde så länge det går och värmen är kvar (underbart!). Och känner du dig osäker och otränad. Det var likadant för mig!  Nästan varje gång är det någon ny och en del som hållt på mycket längre än mig så var absolut inte orolig för att man inte tror man platsar. Alla har vi varit där första gången 🙂

Här hittar du mer info om roligaste och bästa träningen ever:

Facebooksida: https://www.facebook.com/Lidingobootcamp
Hemsida: http://www.bodyfitbootcamplidingo.com/

Dela gärna: