Höstnyheter från Erika Tubbin har precis kommit hem! Brickor i olika storlekar och kakeldekorer i 15×15 cm. Med kakeldekorerna kan du enkelt piffa till ett tråkigt kakel. Enkelt att sätta dit, enkelt att ta bort när du tröttnat. Finns i 8 olika färger/motiv. Ligger i pack om 6 st, pris 150 kr.

Brickor i björklaminat i mönstrena Fern och Wisteria. Färgerna Marble Green, Denim Blue och Carbon Black. Rektangulära 32×15 cm, pris 199 kr. Runda 38 cm diameter, pris 399 kr.

Erika om kollektion URBAN JUNGLE:
“Inspiration till en höstkollektion kan man även få av vårens frodiga grönska. En pergola galet övervuxen med blåregn, ormbunkar som rullar upp sina stiliga bladverk och en aralia stor som ett träd kickade igång drömmen om en stram stadsdjungel och blev grunden till höstens nya mönster. För färg och djup letade jag i min näromgivning; makens slitna jeansskjorta, marmorgolvet i 60-talshusets gästtoalett och några kolhögar i hamnen fotograferades och processades för att få en akvarellkänsla. När dom kreativa glasögonen är på så är inspirationen inte långt borta.”

Här beställer du Erika Tubbin

 

UJ_denim

UJ_trayWISTERIAround_carbon2

Bricka Wisteria i Carbon Black

UJ_trayWISTERIAround_denim

Bricka Wisteria i Marble Green

disktrasaGRATTIS_2_kvad

UJ_trayFERN_carbon

Bricka Fern i Carbon Black

UJ_trayFERN_marble

kakeldek_MONSTERAcar1

kakeldek_MONSTERAdenim4

Kakeldekorer i pack om 6 st, här Monstera i färgen Denim Blue

kakeldek_FARMco3

kakeldek_FARMco1

kakeldek_TRASSEL01_4

kakeldek_TRASSEL01_3

DSC_0288-erikatubbin-fi3

DSC_0294-erikatubbin-fix

UJ_trays_denim

Här hittar du Erika Tubbin

Dela gärna: