Flera av våra produkter blev utvalda och fick vara med i Happy Home utställningen på Formex entretorg. Riktigt roligt, hedrande och fantastiskt givande – så många kunder som hittade in till oss för att de sett dem ute på torget!

Temautställningen Happy home
Vision: En utställning som speglar Formex trendtema ”Happy”.
Entrétorgsutställningen sammanställs av Jan Rundgren (Utställningsdesigner och creativedirector för Plantagen) på uppdrag av Formex. I utställningen ligger fokus på produkter som formgivits med glimten i ögat, färger i roliga kombinationer och mycket mönster. Gammalt och nytt kontrasteras med klassiskt och på gränsen till kitschiga föremål.
Målet är en levande känsla i utställningen, miljöer fyllda av energi och lust.
– När året har präglats av askmoln och ekonomiska kriser är det dags att damma av trotjänare som hoppet och optimismen. Att trots allt försöka se ljust på framtiden och förgylla vardagen med små och stora glädjeämnen. Inredningen i våra hem kommer att ha en mer avslappnad attityd framöver. Det personliga uttrycket blir allt viktigare. Vi slutar bry oss så mycket om vad andra tycker, säger Jan Rundgren.

Clogs med vita blommor från Taffeta, finns i 7 olika  färger på blommorna


Dörrmatta Snövit 45×70 cm och Bordslampa Snövit


Gummistövlar Lumachine


Gummistövlar Margerithe

Formex jubileumsutställning 50 år
Vision: Fokus på festen och firandet.
Jubileumsutställningen sammanställs av Stefan Nilsson och Sara Garanty från
Trendgruppen på uppdrag av Formex.
Här visas både nya produkter och Formex-klassiker. Nyproducerat blandas med loppisfynd.
– Formex är platsen där man hittar inspiration både till festdukningen och till den perfekta gåvan. Utställningen kommer att visa olika firanden, berömda fester under de 50 åren som gått. Det handlar inte om en och samma sorts firande, som exempelvis bröllop, utan det blir något typiskt för varje decennium. Det kan röra sig om en pastellig och kostymklädd yuppiefest för 1980-talet, eller VM-sommaren 1994 för 1990-talet. Fester som alla minns, säger Stefan Nilsson.

FORMEX 50 år – i 70-talsutställningen Ekorren hade inreda.com med 2 produkter från Taffeta


Dörrmatta Sunflower – alla dörrmattor finns i 6 olika längder, från 45 x 70 cm till 50 x 300 cm!! Passar även en stoooor entré : )

Gummistövlar Margerithe

Stövlarna hittar du på www.inreda.com redan nu. Dörrmattor, lampor och clogs kommer in senare i september. Är du nyfiken på hela sortimentet – kika in på www.taffeta.se

Dela gärna: