Gosedjursplåster från Tröstisar är unika, det finns inga andra plåster i världen som har en mjuk gosig yta att klappa på när du är rädd eller ledsen!

Det finns en massa tillfällen då Tröstisen hjälper. Om du är rädd eller orolig, kanske hos tandläkaren eller doktorn. Eller om du längtar efter pappa redan innan han har lämnat dig på dagis. Eller om du har skadat dig såklart! Om det är ett sår så sätter du först på ett plåster på såret, sedan en Tröstis ovanpå. Klappa försiktigt på din Tröstis så blir både du och ditt lilla sår tryggare.

Du kan använda Tröstisar enbart som de är eller tillsammans med de plåster som medföljer för att skydda sår. Tröstisen kan också användas innan barnet blir oroligt eller rädd, så blir de lite lugnare och tryggare när de klappar och gosar med sin Tröstis!

Både Tröstisar och plåster ska appliceras på torr och ren hud. Plåstret skyddar sår mot smuts och ska alltid appliceras närmast såret och Tröstisen ovanpå plåstret. Du kan även använda både Tröstisar och plåster var för sig vid behov.

Förpackningen innehåller 6 Tröstisar och 10 st vanliga plåster som kan användas under Tröstisen eller separat vid behov!

Alla tröstisar har ett namn de lyssnar på.
Bruna 2 st : Hit & Dit. Rosa: Lily Adoria Pink. Grön: Mamsi. Gul: Monky Ponky. Blå: Blåbert.

Idé och produktion av min vän Shama Margareta Schweiler, som tidigare hade Spacebabies. Vi delade lokaler i flera år när vi bägge startade upp våra företag. Tröstisar Gosedjursplåster – en helt fantastisk produkt som vi är jätteglada och stolta över att få vara först med att sälja! Här hittar ni dem i webbshoppen! Första leveransen kommer hem i mitten av oktober men det går att beställa redan nu

Tröstisar Gosedjursplåster

Tröstisar Gosedjursplåster

Tröstisar Gosedjursplåster

Tröstisar Gosedjursplåster

Tröstisar Gosedjursplåster

Tröstisar Gosedjursplåster

Tröstisar Gosedjursplåster

Dela gärna: