Tapeter För dig som gillar tapeter och går igång på nya härliga mönster, då får ni inte missa detta! Är du på gång att göra om hemma? Om inte så vågar jag nästan sätta en slant på att ni blir extra sugna nu när ni ser alla tapeter vi lagt upp nu i webbshoppen.

Håll i hatten för nu håller vi på att lägga upp tapeter från 7 st galet snygga kollektioner, troligen blir det ca 200 tapeter, så nu har vi att göra här! 🙂 Färgsprakande, underbart, kärlek vid första ögonkastet. Love is in the air! Hoppas ni gillar det!

Kollektion Un Bisou de Mme Pitou från holländska Eijffinger (samma tapetföretag som har Pip Studio): Madame Bisou har gett inspiration till denna ljuvliga kollektion, un bisou betyder puss och det är härliga vårpussar hon delar ut i en kollektion fylld av blommor, fågelkvitter och sommar. Tapeter i klara färger med en design som flörtar med det romantiska men ändå passar perfekt i moderna hem. Se även de sköna väggbilderna som lockar fram leenden.

Kollektion Amore di Colore från Intrade: Som namnet antyder är det kärlek till färger som gäller i denna härligt färgglada kollektion. Här finns allt ifrån medelhavsblåa toner, lindblomsgrönt och lime, apelsin till rött, rosa och cerise. Mönstren går i trendigt blommigt, klassiska blomslingor, moderniserad toile-de-Jouy och snygga medaljonger i både stort och smått. Några med sammet som ytterligare förhöjer känslan och elegansen i tapeten. En helt enkelt ljuvlig kollektion.

Fler kollektioner läggs upp under veckan. Tapeterprover på dessa kommer inom kort.

Klicka här för att se alla Tapeter i webbshoppen.

 Collage sammansatt av Annelie, inreda.com

Dela gärna: