I veckan var jag ute på uppdrag som Handywoman i 3 dagar på uppdrag av inredaren Tina Grimstedt. Det var panik och brådis för att kunden skulle flytta in och det hade redan blivit försenat pga rådande coronatider och dessutom i juli när det är semestertider.

Jag var där och målade sovrummet med kalkfärg 2 veckor innan och redan då var det tal om inflytt om någon dag – så det hade blivit ännu mer försenat med en familj som stog o stampade bara för att få komma in.

Tina Grimstedt har hand om hela renoveringen, tagit fram lösningar, inredningar, möbler och anlitar målare, snickare och allt som behövs. M

Både jag och Richard Liljegren (min teammate i Något Skruvat)  ryckte in och fixade allt vad vi kunde. Så himla roligt! Jag och Richard har ju totalrenoverat, fixat och inrett 3 lägenheter under sista året så vi vet var vi har varann och hur grymma vi båda är och kompletterar varandra.

Dag 1 slipade jag trappan och målade hyllplan i ett av barnens rum.
Dag 2 var vi 3 stycken som grundmålade trappan
Dag 3 slutförde jag målningen och när det var klart så var det full fart med typ allt möjligt från att packa upp flyttkartonger, städa, styla, fixa slutdetaljer, rycka in där det behövdes och göra det så beboeligt som det bara går.

Samtidigt utanför min lilla bubbla jag var i så var det full fart både på Richard, Tina och andra hantverkare som kom och gick under dagarna.

Fantastiskt roligt att se förändringarna från när jag var där för 2 veckor sen och det var tomt och renoveringsbehövligt tills den sista stylingpiffen.

Tack Tina för det roliga uppdraget!!

 

 

Hyllplanen före, precis uppsatta

Efter, hyllplanen målade. Lite suddig bild men så blir det ibland : )

Hyllplanen målas i samma kulör som väggen så de smälter samman

Richard skruvar tillbaka hyllplanen efter målning. #teamwork

Köket med microcement på väggarna

Soffan fylld med kuddar från bland annat inreda.com

Vas och ljuslyktor från inreda.com

 

Och sovrummet som jag målade med kalkfärg Pinoli (Pinjé) för 2 veckor sen möblerades och inreddes så det var klart för inflytt.

Dela gärna: