Gick upp kl 4 imorse, pigg! Igår morse också. Underbart, hoppas min vanliga vana är på väg tillbaka nu. Åhh det är så skönt att vara uppe så tidigt och få sitta i lugn och ro och jobba! Jag är egentligen en sån som inte behöver sova mer än 4-5 timmar per natt och har väl varit så så länge jag kan minnas.  Men sista året har ju varit tufft på alla vis och då har såklart sömnen rubbats totalt och jag har varit så tröööött sista månaderna.

Men nu äntligen, den här helgen så har jag vaknat utvilad och pigg redan kl 04 på morgonen och satt mig och jobbat. Sen när resten av familjen vaknar vid 9 så har jag jobbat 5 timmar. Och eftersom telefoner är tysta (inte så konstigt…) och mailen bara är enkelriktad så dags (inga svar tillbaka, inte heller så konstigt) så hinner man med som en hel arbetsdag. I love it!  Jag jobbar som bäst då och eftersom det är tyst och lugnt så sprutar idéer och kreativitet genom kropp och huvud!

Jag vet att det låter lite knasigt att bara behöva 4-5 timmar sömn men det verkar ligga i släkten. Mamma, syster och min morfar. Vi är lika knasiga allihopa. Det är bara att acceptera. Men inte mig emot. Jag stormtrivs med det. Man hinner med så mycket mer på ett dygn då. Och jag älskar att jobba. För jag fullkomligen älskar mitt jobb och det jag får hålla på med. 

Och om några månader så kvittrar fåglarna så här dags med mig!

Ha en skön söndag allihopa!

Dela gärna: