De supersmarta sandalerna Slinks! Du mixar och matchar själv.
Välj sulor + välj överdel = Slinks.

Du kan enkelt byta utseende på sandalerna under dagen. T ex som strandsandal på dagen, knäpp loss överdelen och knäpp fast en annan och du har ett par festskor på kvällen.

Perfekta skor på resan, tar liten plats i bagaget. Överdelarna tar inte större plats i väskan än ett halsband, 5-6 par olika skor kan du lätt få med dig på resan utan att det tar upp halva bagaget.

Finns från storlek 35 till storlek 42!

Här hittar du Slinks hos inreda.com

lily-wht-cls-up-800

 

Vad är Slinks och hur föddes idén?

Jane Rafter växte upp i Madrid med en australiensisk mamma och en irländsk pappa. Efter att ha studerat mode och design på universitet i Dublin flyttade hon till London. Under sina studier var hon med på en modeshow där uppgiften var att göra smycken för fötter. Resultatet blev handgjorda smycken av halvädelstenar och kristaller för ovansidan av foten.  Det blev succé och Jane började fundera på hur man skulle kunna kombinera denna överdel med en sula till en ”riktig” sko. Idéen till Slinks hade fötts.

614-lily-white-upper

Konceptet är lika enkelt som sinnrikt. En lyxig sula med utbytbara överdelar, idealisk för den resande kvinnan. Äntligen är det möjligt att ta med tio par skor på semestern! Det är lätt att byta överdel, och utseendet på sandalen kan varieras i all oändlighet.

Jane startade igång sin verksamhet och en dag blev hon kontaktad av BBC som undrade om hon vill medverka i ”Dragons Den”, en populär TV-serie i vilket entreprenörer presenterar sin affärsidé för ett antal affärsänglar i syfte att få hjälp med finansiering till sitt företag.  Efter att ha tänkt igenom det hela så tackade hon ja, och efter en tuff utfrågning i TV slutade det med att två av affärsänglarna erbjöd sig att investera en viss summa i företaget mot 40% av aktiekapitalet. I programmet tackade Jane ja till erbjudandet, men efter ett tag så beslöt hon sig för att gå vidare själv och inte ta in externa ägare.  Och Slinks hade tagit England med storm!

chooseyourupper

Välj sula + välj överdel = Slinks!

Här hittar du Slinks hos inreda.com

 

614-illu

IMG_8178-apredig-collage

614-Lily-800x800

lalay-blk-800

614-slinks-strand2

614-slinks-strand

IMG_8164-apredig2

IMG_8166-apredig

IMG_8145-apredig

francesca-upper

IMG_8158-apredig

-614-IMG_8156

IMG_8164-apredig

614-IMG_8160-apredig

614-IMG_8172-AP_red

Så supersmarta! Min syster köpte precis ett gäng från inreda.com och hon insåg att hon precis köpt “24 par nya skor” med hjälp av alla kombinationer! : )

Video som visar hur enkelt det är att byta!

Här hittar du Slinks hos inreda.com

Dela gärna: