Den här veckan rusade fram som alla veckor gör nuförtiden, förstår inte vart tiden tar vägen? Vi har haft jättemycket att göra på jobbet och jag är lika lycklig varje dag för att det är sååå mycket att göra! Vi kan konstatera att februari var lika bra som december försäljningsmässigt! Det känns helt galet egentligen, att julhandeln inte slutar vid jul – utan den bara fortsätter och fortsätter över de normalt sämsta månaderna på året. Big time happy!

Här är några bilder från veckan som varit,  av naturliga skäl så hittar jag många av produkterna vi säljer såklart även i min vanliga vardag.

Mina barn var ute och byggde en snölykta med hjälp av snöbollstången Sno Baller. De gjorde lyktan kl 15 på eftermiddagen, jag satte i vad jag hittade hemma, ett gravlyktsljus som enligt beskrivning hade 5 timmars brinntid. Vid midnatt gick jag ut o släckte lyktan, då hade bara 10% av ljuset brunnit ner!! En lykta skyddar tydligen då väldigt bra för vind och åtgången av brinntiden är dryg.

En vecka senare står lyktan fortfarande kvar så fin! ..och där lär den nog stå ända tills tö´n tar den : )

Sno Baller Snöbollstång hittar du här

Mysigt och gjorda med kärlek och full fokus, men det gick överraskande lätt tyckte barnen!

På lördagskvällen var jag hemma hos Tessan på middag med glada tjejer – istället för blommor så fick hon fina Tine K ljuslyktor. Jag älskar de här lyktorna själv, de ger såå mysigt sken! Facet Ljuslyktor Tine K

Stämningsfullt.

Vi har fått hem Wallstickers från Ferm Living – här är en ny modell. Texten To Do.. och en svart fyrkant, kritor medföljer. Hur smart som helst! Nu kan man inte skylla på dåligt minne.. To Do.. Wallstickers Ferm Living

Och den här gigantiska väggkalendern har kommit in igen, förra omgången sålde snabbt slut, och jag förstår varför. Smart väggkalender med 35 st fyrkanter, dag 1-31 samt 4 extra för annat viktigt. Texten This Month… följer med och även kritorna. Nu kan väl ingen i familjen missa vad som ska göras!  Eller varför inte ha en på jobbet. Full kontroll! WallStickers Calendar Black Ferm Living

Åh finaste snyggaste lyxigaste påskäggen kom in i början på veckan. Rosa porslinsägg från Lisbeth Dahl. Heeeelt bedårande! Tänk att få godis i ett sånt som påskägg! Så snyggt så det åker definitivt inte in i skåpet till nästa påsk – utan får med ära stå framme fyllt med smycken eller annat smått. Äggen finns i stort och litet, pris 85 kr resp 65 kr. Bra pris för såå fina ägg tycker jag!

På jobbet har vi det kallt, så tända ljus håller oss varma så fort vi sitter still. Mina dagar består mest av att packa order och ränna runt, men när jag väl är still så är jag en riktig frysmaja.

Myser varje gång jag ser på dem i fönstret bredvid skrivbordet, så fina!

Påskägg porslin Rosa Paisley Lisbeth Dahl + Facet ljushållare Tine K Home

I sändningen från Ferm Living fick vi även hem det här fantastiskt fina quiltade täcket i 70×100 cm. Applikation med uggla i smalspårig brun manchester och övrigt i bomullstyg. Baksidan av filten är täckt brun manchester.  Andas barndom och så mycket 70-tal. Kan inte annat än att älskas!

Ugglan matchar bra med både tapet, kudde och musikmobil från serien Owl Ferm Living. De gula träden i bottenmönstret heter Dotty och finns både som tapet och kudde.

Serien Owl Ferm Living + Serien Dotty Ferm Living

Dela gärna: