Veckan började med ett roligt uppdrag hemma hos en kund här på Lidingö. Hon ville gärna ha hjälp att måla kalkfärg på väggarna och kontaktade mig. Hon var förbi mitt kontor veckan innan och kollade uppmålade väggar och färgprover.

Valet föll på nyansen Winter Primo Kalklitir till vardagsrummet för att måla över en tapetfondvägg.

När vi ändå var i farten och det blev färdigblandad färg över när jag var klar med väggen så passade jag på att fråga om jag inte skulle måla köksväggen också – för det var något hon funderat på. Hon älskade feelingen som väggen i vardagsrummet gav rummet så hon sa ja på en gång!  Två lager färg målades samma dag och även köket blev som ett helt annat rum! Ett rum som hon numera har som hemmakontor i dessa tider.

Färgen Winter Primo är betonggrå med lite värme i. Kalkfärg skiftar i nyanser beroende på ljusinsläpp och vilket väderstreck. Men även ganska stor skillnad på kvällar och i dagsljus, det är det som är så häftigt med färgen, den känns liksom levande, och att den är lite flammig likt betong gör det ju bara ännu snyggare och mer levande. Det händer något med rummet och det känns väldigt ombonat och man trivs i det.

Underbart med nöjda glada kunder! Tack för att jag fick uppdraget att måla hemma hos er!

 

 

 

 

Dela gärna: