Med kalkfärg på väggarna blir det nåt helt annat än platt & tråkigt!  Här har jag målat ett sovrum med kalkfärg Winter Primo. En betonggrå färg med en lite varm ton i.  Skrolla ner för att kolla före & efterbilder ?

Med kalkfärg blir rummen väldigt ombonade och det känns levande. Inte helt ovanligt att man inte ens sätter upp så mycket tavlor sen just för det inte behövs, väggen är så vacker i sig i sitt levande mönster. Svårt att förklara och måste upplevas.

Kalkfärg är miljövänlig och kan målas på de flesta underlag.

Kalkfärgen finns i webbshoppen på inreda.com i ett 50-tal snygga nyanser.

Vill du ha hjälp med rådgivning av kalkfärg så bara hör av dig eller boka tid för att komma förbi och kolla. Idag har jag haft 3 kunder här som alla har beställt både kalkfärger och måleriarbete av oss de närmsta veckorna. Superkul!!

Här kommer ett gäng förebilder! Jag älskar att se skillnaderna.

Så här såg det ut innan! Skillnad va?

Tapeten innan målning – jämfört med kalkfärg och utbytt lysknapp

Jag målade över tapeten med ett lager vit väggfärg. Egentligen behövs det inte men pga en instängd lukt och “ett gammalt hem” så ville jag måla bort all doft, så för att få det fräscht målade jag först vitt och sen kalkfärg ovanpå det.

Kalkfärgen målas i 2 lager och när den precis är målad ser den alltid väldigt väldigt mörk ut, och långt från hur slutresultatet blir.

Nästan torrt.  Golvlisterna målades vita (jämfört mot första förebilden några bilder ovanför) och även en bit kvartstav lades ovanpå golvlisten så det blev en lite äldre touch på listen än en tråkig rak list.

Visst är det snyggt!! Här hittar du kalkfärg i webbshoppen

Dela gärna: