Idag har det varit full rulle. Inte så konstigt efter några dagar med fina rabatter i webbshoppen! Hade lite mycket att stå i helgen så jag försökte mig på att inte åka in och packa i helgen. Det blev ett sant nöje istället att printa ut orderhögen från lördag-söndag! Wowww! Tack alla underbaringar som har shoppat loss i helgen! Caroline och jag stog och tokpackade och skyndade oss för allt vad tejpen skulle hålla och hinna med så mycket som möjligt idag!

Bara att börja packa packa packa packa…

Kundorder packas. Rice melaminskålar, tallrikar, muggar och ugnsform.

Cykelsadelsöverdrag från BikeCap, slickepottar från Rice och penna stylo silk pen från Tine K Home

Slickepott, sushitallrik, bakset för barn, gröna melaminskålar och muffinsformar – allt från Rice.

På sena eftermiddagen kom härliga underbara Therese Modig förbi med sin mamma. Och så fick vi äran att bli besökta. Så härligt att se dig Tess!!

Drog mig hemåt helt slut och vimmelkantig vid 17-tiden och lyckades fånga lite sol på kvällskvisten. Har hållt på några dagar med att rensa bort mossa mellan stenarna och nu ikväll blev jag äntligen klar! Tjoho så fint!

Och igår kom äntligen staketet upp! Var väldigt orolig för att vi skulle ha massa stenbumlingar under då stolpspjuten går 75 cm ner i jorden och att vi skulle få problem att slå ner dom i jorden. Jag vet ju att det är fullt av stenar där eftersom jag stötte på dom när jag byggde muren och la stenen. Tänk att det är 4 år sen jag fixade med det. Och först nu sätter jag upp staketet. Det går inte snabbt ibland. Men nu har jag ju hunnit fundera och vet att jag vill ha det iallafall 🙂 Imorgon får vi leverans av loungemöblerna så DÅ äntligen har vi någonstans att dimpa ner i. Åhh så jag längtar!

Nu är klockan 2330 och det är endast 30 minuter kvar till midnatt och kampanjen slutar! Så fantastiskt roligt att det är såå många inne just nu och tokshoppar in i det sista. Chatten går varm och likaså plinget i min mobil! Det plingar i mobilen för varje order 🙂

Jag kommer sova gott inatt! Men först ska jag kolla på Elementary innan jag somnar, den är en favorit och en ny del visades ikväll. Jag kollar sällan på mina program jag gillar just då när de går på teven, utan kollar via programbiblioteket på boxen sen när jag vill varva ner lite.

Dela gärna: