Igår var det dags för bokrelease av Rachels bok! Rachel som jag träffade för 11 år sen när hennes mamma och jag delade kontor några år med våra två företag. Och tänk jösses vad som hänt hennes dotter Rachel sen dess! Så otroligt häftigt att ha fått hänga med på en kant alla år och se! Hon har verkligen tagit hela världen med storm som @yoga_girl och inspirerar miljoner varje dag över hela världen! Så roligt att få vara med på hennes bokrelease för hennes första bok Yoga Girl.

Rachel Brathen är svensk, bor på ön Aruba sedan 2010 och är yogainstruktör. Hon var en av de första i världen med att börja yoga på en surfingbräda (SUP Yoga). Hon reser över hela världen för att hålla yogaklasser och följs av runt 1 miljon människor i olika sociala medier.

Hon har ofta synts i TV4 Nyhetsmorgon och intervjuer och reportage i nästan varenda svensk tidning och såklart även internationell press.

DSC_0715-yogagirl

Söndag eftermiddag och det vankas bokrelaseparty på Taverna Brillo mitt i Stockholm

IMG_2583-f-yogagirl

Jag och Rachel. The big BIG day! Bokrelease – wow!!

DSC_0718-yogagirl

Jag och Shama, Yogagirls mamma och min fina vän. Tänk vad åren går, 2003 när vi flyttade ihop våra kontor på Södra Kungsvägen på Lidingö så hade hon precis startat Spacebabies och jag var i full gång med inreda.com sen några år tillbaka. För några år sen sålde hon Spacebabies och äger nu Tröstisar, ni vet alla söta gosedjursplåster med så mycket kärlek och glädje.

IMG_2575-yogagirl

IMG_2574-yogagirl

DSC_0734-yogagirl

Yoga Girl inspirerar dagligen miljoner följare världen över på sociala medier.

DSC_0729-yogagirl

Det bjöds på MASSOR med gott!! Från Detoxlife.

DSC_0728-yogagirl

Rawfood i alla möjliga supersmarriga former, här från Sthlm Raw. Fantastiskt mycket gott!!

DSC_0730-yogagirl

DSC_0731-yogagirl

Frukter på glasspinne. Pop Fruits. Frozen fresh fruit – supergott!

DSC_0732-yogagirl

IMG_2565-yogagirl

Alla dessa fina skyltar! Shama har fixat otroligt fint inför eventet, och är det något som Shama kan så är det det här lilla extra piffet och pyntet som så kärleksfullt finns överallt. Här behövs ingen eventbyrå när man har mamma Shama <3

Kärlek!

DSC_0749-yogagirl

DSC_0750-yogagirl

DSC_0753-yogagirl

DSC_0735-yogagirl

Alltså, den där röda Berry Energizer… smashing delicious!

DSC_0737-yogagirl

IMG_2578-yogagirl

IMG_2591-yogagirl

Ulrica Thuresson följde med mig på eventet, superkul att få hinna prata på tu man hand länge. Ulrica är mörka snyggingen i mitten! Hon är en av alla fantastiska tjejer i det stora tjejgänget som jag umgås med. Hon frilansar som fotograf och grafisk designer och bloggar på Simply Delicious

Vi träffade på Ulricas kollegor på 4good inne i vimlet, supermysiga tjejer! Marie bredvid mig är uppväxt i samma område som mig när vi var små men hon är 3 år yngre så ja ni vet hur det är när man är liten. Men vi hade koll på varandras företag båda två och vi hade båda på varsitt håll pratat om varandra förra veckan. Lustigt men det är ju så det är ibland 🙂 Så nu fick vi äntligen tid att prata.

Nästa vecka kommer Yoga Girl till 4good och står på scen och pratar om sitt liv.

DSC_0743-f-yogagirl

IMG_2580-f-yogagirl

IMG_2586-f-yogagirl

IMG_2595-yogagirl

IMG_2588-f-yogagirl

Shama, Rachel och jag

IMG_2597-f-yogagirl

Boken Yoga Girl handlar om att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta. Hon berättar om sin uppväxt, hur hon började med yoga, delar med sig av recept och visar yogarörelser. Galet mycket inspiration!

IMG_2599-f-yogagirl

Jag köpte med bok till mig och till min lillasyster som jag vet sååå gärna vill ha boken!

DSC_0755-yogagilr

IMG_2601-f-yogagirl

Ulrica och jag var där från början till slut. Så mysigt fixat, så gott och så härligt med all glädje och energi. Det riktigt sprudlade solskensstrålar från Aruba om hela eventet.

Åh boken! Kunde inte hålla mig så länge… 🙂 Började läsa boken igår och ääälskar den! Kan varmt rekommendera den!

Jag vet att hennes mamma just nu har 80 ex kvar som du kan köpa hos webshop.trostisar.com. Rachel är kvar i Sverige i 10 dagar till så vill du kan du få boken signerad! Men ett hett tips är att skynda dig! 🙂

Rachels blogg hittar du på: http://blogg.amelia.se/yogagirl/

Rachel på instagram: @yoga_girl

Rachel Brathen Yoga Lifestyle på Facebook https://www.facebook.com/rachelsyoga

Dela gärna: